Зарадвайте Вашето дете и неговия спокоен сън

Капан за сънища

Ръчно изработен капан за сънища, който ще зарадва детето Ви и ще се превърне в любимо украшение за неговия спокоен сън. Капана е изготвен от качествени материали и цели да бъде освен всичко друго и едно изискано украшение във Вашият дом.

Изработени от дърво, мрежа и пера, капаните за сънища са интересно украшение за дома, но всъщност носят скрит смисъл и са свързани с древни индиански легенди. Най- разпространената е тази на племето Оджибуе:

Една баба от племето гледала търпеливо всеки ден как един паяк плете мрежата си над мястото й за спане, докато един ден внучето на бабата не забелязало паяка и се опитало да го убие. „Не го наранявай!” - казала старата жена на момчето. „Но, бабо, не бива да защитаваш паяка!” Когато внучето си тръгнало, паякът благодарил на жената и предложил дар в замяна: „Ще оплета мрежа, която ще седи между теб и луната, така че когато сънуваш, аз ще улавям лошите мисли и ще те пазя от тях.”

На много места по света и до днес се смята, че на всяко новородено трябва да се подари капан за сънища, за да го предпазва. Традиционен подарък е и на сватби, за да бди над младата двойка.

 • Време за изработка:
  3 работни дни
 • Цена:
  35 лв.
 • Размер:
  диаметър 25 см
Уникален дизайн за Вашия дом

Капан за сънища 2

Оплитащ в мрежите си лошият кошмар, а с меките пера до теб доставя нежен и спокоен сън. Този капан за сънища се роди съвсем спонтанно, но много исках да бъде различен, уникален и неповторим. Освен като нежна декорация, може да се превърне и в много персонален аксесоар за всеки дом. Към него в комплект има 3 плочки, които могат да се махат и поставят когато и където Вие пожелаете по неговата мрежа, а върху всяка една от тях имате възможност посредством щипчицата да закачате и подменяте ваши любими снимки и така всеки ден неговият облик да е все по- различен и уникален.

 • Време за изработка:
  3 работни дни
 • Цена:
  60 лв.
 • Размер:
  диаметър 40 см.
Уникален дизайн за Вашия дом

Капан за сънища за новородено

Това не е просто поръчка. Това е поръчка за капан, който ще бди над един малък принц. Ще го пази и закриля от лошите кошмари и ще носи спокойствие и мир в сънят му. Изключително съм благодарна за доверието. За мен беше удоволствие. Ако желаете Вие или Вашето дете да притежавате собствен капан за сънища и да спи спокойно - пишете ми или позвънете.

 • Време за изработка:
  3 работни дни
 • Цена:
  40 лв.
 • Размер:
  диаметър 30 см.